ÇAMOĞLU ULUSLARARASI NAKLİYAT

TELEFON

+90 312 482 38 00

EMAIL

info@camoglunakliyat.com

ACİL 7/24

0090 530 066 75 18

Uluslararası Kara yolu Ticari Yük Taşımacılığı

Uluslararası Kara yolu Ticari Yük Taşımacılığı Lojistik ve nakliyat firmaları arasında, güvenilir ve profesyonel kalitedeki hizmetleri ile adından sık sık söz ettirmeyi başaran firmamız, uluslararası kara yolu ticari yük taşımacılığı hizmetleri ile de sektörde yoğun ilgi görmeye devam etmektedir. Deneyimli ve alanında uzman kadrosuyla ticari işletmelere uluslararası alanda da nakliyat desteği sunan firmamız, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri uygulamasıyla da tercih sebebi olarak görülmektedir.

Yurt içinde şehirler arası asansörlü nakliyat hizmetleri sunmasının ardından işlerini profesyonel seviyeye çıkararak uluslararası alanda da lojistik ve nakliyat hizmetlerini sunmaya başlayan firmamız, faaliyetlerine başladığı günden bu yana kısa sürede geniş bir müşteri kitlesine ulaşarak sektörde dikkatleri üzerine çekmektedir. Siz de yurtdışından karayolu kullanarak TIR’lar ve kamyonlar ile nakliyat işlemlerine ihtiyaç duyuyorsanız firmamızı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Deneyimli Çalışan Ekibi

Uluslararası Kara yolu Ticari Yük Taşımacılığı

Firmamız kurulduğu günden bu yana her biri nakliyat ve lojistik sektörünün içinde yetişmiş genç ve dinamik çalışan ekibi ile müşteri memnuniyeti odaklı taşımacılık hizmetleri sunmaktadır. Şirketimizin tecrübeli ekibinden yurt içinde ve yurt dışında nakliyat faaliyetlerinde yararlanmak mümkündür. Tüm ticari taşımacılık hizmetlerinin yanı sıra gümrükleme ve eşya depolama gibi özel hizmetleri de sunan şirketimiz, bu alanda en deneyimli ve güvenilir nakliyat firmalarından biri olarak sektördeki rakiplerinden bir adım öne çıkmayı başarmaktadır. Şirketimiz bütün nakliyat hizmetlerinde ilk önceliği müşteri memnuniyetine vermektedir.

Uygun Fiyatlı Uluslararası Taşımacılık

Firmamızın geniş müşteri kitlesi içinde bireysel nakliyat ve evden eve taşımacılık hizmetlerinden yararlanmak isteyen kişilerin yanı sıra ülkenin ve dünyanın önde gelen ticari firmaları da bulunmaktadır. Dolayısıyla şirketimiz uluslararası nakliyat işlemlerinde profesyonel kalitede destek arayışında ve ihtiyacında bulunan firmalara da güvenilir ve memnuniyet garantili hizmet sunmaktadır.

Siz de şirketimizin geniş araç filosu içinde yer alan birbirinden donanımlı ve bakımlı TIR ve kamyonlar ile yurtdışındaki nakliyat işlemleriniz için profesyonel  destek almak istiyorsanız, firmamızın hizmetlerinden gönül rahatlığı ile faydalanabilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyat seçenekleri ile uluslararası karayolu ticari yük taşımacılığı hizmeti, sadece firmamızın geniş müşteri kitlesine sunduğu hizmetlerdendir.